Separat utställning, Kramfors Konsthall

DSCF4078

6 december 2014 -12 januari 2015

Annonser

Baltic Bridges 2014


 

Reciprocity

Jag är antagen till ”International Watercolour Biennial Baltic Bridges 2014” 
i Kaunas Litauen. Temat för i år är ”Resonance”. Detta är en av mina 
tre bilder
”Reciprocity – Getting more by giving more”.

Baltic Bridges 16

Det här är en av de 4 bilderna som jag var representerad med i Kaunas Litauen hösten 2016. Bilderna är skapade med inspiration efter en resa på Island 2010. Jag är fascinerad av det exceptionella landskapet och hur befolkningen lyckats bygga upp förutsättningar för att överleva i den karga miljön. Bilderna uppskattades och att jag tilldelades ett diplom!

Icelandic Water1

The International Watercolour Symposium 
Creating ”Baltic Bridges”

Namnlös

I augusti 2013 var jag tillsammans med Ann Larsson Dahlin från Älandsbro, inbjuden att representera Sverige på ett symposium 
om akvarell Druskininkai i Litauen. Arrangörerna för akvarellbiennalen ”Baltic Bridges” samt kulturministeriet i Litauen stod för inbjudan. Under 12 dagar målade vi tillsammans, deltog i diskussioner och gjorde studiebesök. Vi höll två Master classes inför publik där vi demonstrerade vår akvarellteknik och berättade om akvarellmåleriets utveckling i Sverige med presentation av några av våra mest kända akvarellmålare. Syftet med symposiet var att främja kulturellt och konstnärligt utbyte mellan länderna runt Östersjön. Vi deltog också i två utställningar samt i förberedelserna för den kommande ” International Watercolour Biennial Baltic Bridges 2014″.